Μαγνητικό Παιχνίδι 25 κομματιών Forest Animals Magna Tiles 22225

Κωδικός Προϊόντος: 22225
  • 46,00€


Εξαντλήθηκε

Περιγραφή

Οι μικροί μπορούν να αφήσουν τη δημιουργικότητα να τους οδηγήσει σ τον δρόμο ακολουθώντας τα ίχνη κάθε αξιολάτρευτου ζώου και δημιουργώντας βιότοπους σε ζωντανά χρώματα. Από την εύρεση νέων τρόπων με τα μαγνητικά σχήματα μέχρι την εφεύρεση δημιουργικών περιπετειών με τα πλάσματα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ζωντανέψεις τη φύση στο σπίτι ή στην τάξη σου. Είτε ξεκινάτε τη συλλογή σας είτε προσθέτετε σε αυτήν, τα μαγνητικά παιχνίδια κατασκευής Magna-Tiles® συνεργάζονται.

Τα παιδιά μπορούν να συνδυάσουν και να ταιριάξουν με τα αγαπημένα τους σχήματα και αξεσουάρ για να δημιουργήσουν εντελώς νέους κόσμους. Μεγέθη για νέους εξερευνητές: Σχεδιασμένο με γνώμονα το παιδί σας, κάθε μη τοξικό κομμάτι έχει σχεδιαστεί για τα μικρά χέρια. Αυτά τα σχήματα φιλικά προς τα παιδιά μαγνητικά συνδέονται με ένα "κλικ" και είναι κατάλληλα για περιπέτειες μέσα ή έξω από τη φύση της αυλής σας. Διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό: Δάσκαλοι και γονείς έχουν βρει το Magna-Tiles® έναν πολύτιμο εκπαιδευτικό πόρο. Καθώς οι νέοι πηγαίνουν στο σαφάρι, χρησιμοποιούν αυτό το σετ παιχνιδιών STEM – ρομποτικής για να επεκτείνουν τη δημιουργικότητά τους, τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, τις γλωσσικές ικανότητες, τις λεπτές κινητικές τους ικανότητες και πολλά άλλα. Βουτήξτε στον συναρπαστικό κόσμο του Βασιλείου των Ζώων με τα παιδιά ή τους μαθητές σας. Για μικρούς τυχοδιώκτες με άγρια φαντασία, η αφρικανική σαβάνα είναι το ιδανικό μέρος για παιχνίδι.

Το σετ Magna-Tiles® Forest Animals 25-Piece έχει σχεδιαστεί για χρόνια παιχνιδιού και περιλαμβάνει διασκεδαστικά στοιχεία για τα ζώα του δάσους ακριβώς στο κουτί. Τα σχήματα και τα ζώα είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ABS ποιότητας τροφίμων που δεν περιέχει BPA, λατέξ και φθαλικές ενώσεις για ασφάλεια. Τα ζωντανά χρώματα και μοτίβα ζωντανεύουν τον χρόνο παιχνιδιού και οι ισχυροί μαγνήτες εξασφαλίζουν ότι κάθε κομμάτι συνδυάζεται με ευκολία.


Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκ.: 32 x 30 x 6 cm
Ηλικία 3+