Τρόποι Αποστολής

Από το καλάθι ακολουθώντας τα βήματα για τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο αποστολής εμφανίζονται οι δυνατότητες που έχετε. Ο υπολογισμός εξόδων γίνεται αυτόματα πριν στείλετε την παραγγελία σας.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω ACS Courier .

Εφόσον η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και μέχρι τις 12:00 Σάββατο το προϊόν παραδίδεται στη Courier την ίδια ημέρα. Παραγγελίες που ολοκληρώνονται από Σάββατο 12:00 και μετά ή Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.

Αν επιλέξετε προϊόν που η αξία του είναι μικρότερη των 39€ χρεώνεστε επιπλέον με 3€ έξοδα αποστολής, ενώ αν η αξία του είναι μεγαλύτερη των 39€ η αποστολή είναι δωρεάν. Στις αντικαταβολές επιβαρύνεστε με επιπλέον 2€ ανεξαρτήτως ποσού.

Ο χρόνος παράδοσης σε αστικές περιοχές είναι έως (2) δύο ημέρες,ενώ σε νησιά ή απομακρυσμένες περιοχές από 3 έως 5 ημέρες.

Ο χρόνος παράδοσης δεν ισχύει σε περιόδους ακραίων καιρικών συνθηκών ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που είναι δυνατόν να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Αν κάποιο προϊόν από την παραγγελία σας δεν είναι διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μέσω e-mail ή τηλεφωνικά για να ενημερωθείτε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Αν το χρονικό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να ανακαλέσετε την παραγγελία σας για το συγκεκριμένο προϊόν.  Σε περίπτωση που υπάρχουν και άλλο/α προϊόντα , η παραγγελία σας μπορεί να εκτελεστεί άμεσα. 

Τα ογκώδη παιχνίδια αποστέλλονται με πρακτορείο δικής μας επιλογής ή δικής σας κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Σ’αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας καθώς ο χρόνος παράδοσης μπορεί να καθυστερήσει.

Αποστολές στην Κύπρο ή Ευρώπη γίνονται ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννόησης. Σ'αυτές τις περιπτώσεις δεν ισχύουν τα μεταφορικά και γενικά τα έξοδα αποστολής, καθώς και ο χρόνος παράδοσης είναι διαφορετικός σε κάθε περίπτωση, απ ότι ισχύει για την Ελλάδα.

Το tokopeli.gr προς το παρόν λειτουργεί ως eshop και όχι ως φυσικό κατάστημα πώλησης. Ωστόσο εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τον χώρο μας, μπορείτε να μας καλέσετε και να περάσετε από τον χώρο μας που βρίσκεται στην οδό Κροκιδά Σ. 57 στα Χανιά.