Τρόποι Αποστολής

Από το καλάθι ακολουθώντας τα βήματα για τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο αποστολής εμφανίζονται οι δυνατότητες που έχετε. Ο υπολογισμός εξόδων γίνεται αυτόματα πριν στείλετε την παραγγελία σας.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω ACS Courier .

Εφόσον η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 16:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή και μέχρι τις 12:00 Σάββατο το προϊόν παραδίδεται στην ACS Courier την ίδια ημέρα. Παραγγελίες που ολοκληρώνονται από Σάββατο 12:00 και μετά ή Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.

***Λόγω των συνθηκών που συνδεόνται με την COVID-19 ενδέχεται να υπάρχουν κατά τόπους καθυστερήσεις παράδοσεων από την ACS.***

Αν επιλέξετε προϊόν που η αξία του είναι μικρότερη των 39€ χρεώνεστε επιπλέον με 3€ έξοδα αποστολής, ενώ αν η αξία του είναι μεγαλύτερη των 39€ η αποστολή είναι δωρεάν. Στις αντικαταβολές επιβαρύνεστε με επιπλέον 2€ ανεξαρτήτως ποσού.

Ο χρόνος παράδοσης σε αστικές περιοχές είναι έως (2) δύο ημέρες,ενώ σε νησιά ή απομακρυσμένες περιοχές από 3 έως 5 ημέρες (εξαιρούνται περιπτώσεις ανωτέρας βίας, καιρικών συνθηκών κτλ).

Ο χρόνος παράδοσης δεν ισχύει σε περιόδους ακραίων καιρικών συνθηκών ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που είναι δυνατόν να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Από τη στιγμή που η συνεργαζόμενη εταιρεία courier ή μεταφορική παραλαμβάνει κάθε πακέτο το tokopeli.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να λάβουν χώρα μέχρι την παράδοση του πακέτου στον τελικό παραλήπτη (απεργίες, ανωτέρα βία, καιρικές συνθήκες κλπ).

Αν κάποιο προϊόν από την παραγγελία σας δεν είναι διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μέσω e-mail ή τηλεφωνικά για να ενημερωθείτε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Αν το χρονικό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να ανακαλέσετε την παραγγελία σας για το συγκεκριμένο προϊόν.  Σε περίπτωση που υπάρχουν και άλλο/α προϊόντα , η παραγγελία σας μπορεί να εκτελεστεί άμεσα. 

Τα ογκώδη παιχνίδια αποστέλλονται με πρακτορείο δικής μας επιλογής ή δικής σας κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Σ’αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας καθώς ο χρόνος παράδοσης μπορεί να καθυστερήσει.

Αποστολές στη Κύπρο γίνονται μόνο κατόπιν συνεννόησης. Σ'αυτές τις περιπτώσεις δεν ισχύουν τα μεταφορικά και γενικά τα έξοδα αποστολής, καθώς και ο χρόνος παράδοσης είναι διαφορετικός σε κάθε περίπτωση, απ ότι ισχύει για την Ελλάδα.

Για παραγγελίες μέσω του Skroutz Marketplace, το κατάστημα μας δε φέρει ουδεμία ευθύνη για καθυστερήσεις στις παραλαβές- παραδόσεις των παραγγελιών από τις μεταφορικές εταιρείες.

Για την πόλη των Χανίων, μπορείτε να την παραλάβετε από το κατάστημα μας επιλέγοντας "παραλαβή από το κατάστημα μας" κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Το κατάστημα βρίσκεται στην Κροκιδά Σωτηρίου 57 73133 Χανιά.