Μαγνητικό Παιχνίδι 110 κομματιών Metropolis Magna Tiles 20110

Κωδικός Προϊόντος: 20110
  • 130,00€


Εξαντλήθηκε

Περιγραφή

Οτιδήποτε μπορούν να ονειρευτούν, μπορούν και να το δημιουργήσουν! Αναπτύχθηκε από την Valtech, το σετ περιέχει μερικά από τα πιο φωτεινά χρώματα και μαγνητικά πλακίδια σε κίνηση, επιτρέποντας σε εσάς και τα παιδιά σας να χτίσετε οτιδήποτε από μια πόλη ως μια πολυσύχναστη αποικία στο διάστημα. Η φαντασία είναι απεριόριστη με τον απρόσκοπτο, δημιουργικό χρόνο παιχνιδιού που προσφέρει το Magna-Tiles® Metropolis 110-Piece Set, το οποίο διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά όπως τα ακόλουθα: Ανθεκτικό αλλά ασφαλές: Τα Magna-Tiles® είναι εντελώς μη τοξικά και είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ABS ποιότητας τροφίμων που δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις, λάτεξ και BPA.

Ωστόσο, αυτή η κατασκευή δεν θυσιάζει την ανθεκτικότητα, με τα σετ μας να μπορούν να αντέξουν χρόνια δημιουργικότητας τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Εύκολα στο χειρισμό σχήματα: Σχεδιασμένα για μικρά χέρια, καθένα από τα 110 ημιδιαφανή, πολύχρωμα σχήματα σε αυτό το σετ προσκολλώνται το ένα στο άλλο με ένα "κλικ" και περιλαμβάνουν ένα μείγμα τετραγώνων και τριγώνων. Εγκεκριμένο για STEM – Ρομποτική : Κατάλληλο για ηλικίες τριών ετών και άνω, αυτό το σετ κάνει τη μάθηση διασκεδαστική, ενθαρρύνοντας την κατανόηση γεωμετρικών εννοιών, θεωρίας χρωμάτων, δεξιότητας STEM - ρομποτικής, ομαδικής εργασίας, επίλυσης προβλημάτων και άλλα. Στην πραγματικότητα, τα σετ Magna-Tiles® χρησιμοποιούνται για εκπαιδευτικούς σκοπούς σε αίθουσες διδασκαλίας και οικιακής εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα.

Το σετ Magna-Tiles® Metropolis 110-Piece έρχεται με ένα μείγμα εξαιρετικά ημιδιαφανών μαγνητικών σχημάτων σε ζωντανές αποχρώσεις. Η παραγωγή του από πριτσίνια από ανοξείδωτο χάλυβα και ηχητική συγκόλληση εξασφαλίζουν ότι κάθε κομμάτι είναι ανθεκτικό σε ζημιές όπως γρατζουνιές και βαθουλώματα, ενώ ισχυροί μαγνήτες διατηρούν τις δημιουργίες ανέπαφες για χρήση απο άλλες δραστηριότητες. Επιπλέον, όλα τα σετ Magna-Tiles® είναι συμβατά, παρέχοντας στα παιδιά τη δημιουργική ελευθερία να κατασκευάσουν γιγάντιες κατασκευές ή μοντέλα υψηλής λεπτομέρειας. Το σετ περιλαμβάνει:

2 μεγάλα τετράγωνα, 56 Μικρά τετράγωνα, 12 Ισόπλευρα Τρίγωνα, 12 ορθογώνια τρίγωνα, 10 Ισοσκελή Τρίγωνα, 2 Τροχήλατα πλαίσια, 1 Πόρτα, 1 ορθογώνιο, 2 Σκαλοπάτια, 4 κύκλοι, 1 κύλινδρος, 6 παράθυρα, 1 Αψίδα.Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκ.: 44 x 7.5 x 35cm
Ηλικία 3+