Φωτάκι Νυκτός Natural Sleeper Miniland ML89261

Κωδικός Προϊόντος: ML89261
  • 55,00€


Διαθέσιμο

Περιγραφή

Χάρη στην τριπλή του λειτουργία: την παραγωγή ήχων, φωτισμού και ποικίλων αρωμάτων, το Natural Sleeper διεγείρει τις αισθήσεις της ακοής, της όρασης και της όσφρησης του μωρού ταυτόχρονα και δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο ώστε το μωράκι σας να κοιμηθεί ήρεμα και γαλήνια και να έχει ένα βαθύ ύπνο με φυσικό τρόπο.

Οι ήχοι που διαθέτει το Natural Sleeper είναι ειδικά διαμορφωμένοι για να ηρεμούν το μωρό ώστε να έχει έναν χαλαρωτικό και βαθύ ύπνο. Παράλληλα, επιτρέπει να καλύπτονται τυχόν ενοχλητικοί θόρυβοι που ενδέχεται να ταράξουν και να ξυπνήσουν τα μικρά σας. Η ζωή είναι θορυβώδης αλλά αυτό δε χρειάζεται να επηρεάζει και το μωράκι σας. Τα οφέλη της αρωματοθεραπείας έχουν κατά καιρούς συζητηθεί βασιζόμενα σε επιστημονικά γεγονότα, καθώς η αρωματοθεραπεία βοηθάει το παιδί να αναπτύξει τα ψυχικά και σωματικά χαρίσματα και να ισορροπεί την ενέργειά του, καθώς και να νιώθει καλά μέσα του. Επομένως, το Natural Sleeper απελευθερώνει έναν ψυχρό ατμό με φυσικά αρώματα και ευωδίες, χρησιμοποιώντας υπερηχητικές δονήσεις, που διαχέεται ομοιόμορφα στο δωμάτιο του μωρού και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα γαλήνης.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ λειτουργίας ουράνιου τόξου ή σταθερού φωτισμού (7 σταθερά φωτάκια), δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο για το μωρό σας, διεγείροντας την έκκριση μελατονίνης που θα βοηθήσει τα μικρά σας να έχουν ένα βαθύ, ήρεμο και γαλήνιο ύπνο. Επιπλέον, το φωτάκι νυχτός που βοηθά τα μωράκια σας να αισθάνονται ασφάλεια τη νύχτα, ενεργοποιείται μόλις με ένα άγγιγμα. Το Natural Sleeper προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε μωρού και τις δικές σας καθώς διαθέτει 4 διαφορετικές ρυθμίσεις λειτουργίας, που ενεργοποιούνται μόλις με ένα άγγιγμα, ώστε να μπορείτε να συνδυάσετε ήχους, φωτάκια και αρώματα ή να τα ανάβετε ανεξάρτητα μεταξύ τους (κουμπί χειρισμού-αφής). Το Natural Sleeper παραμένει αναμμένο για μία ώρα για να είστε σίγουροι ότι το μωράκι σας έχει αποκοιμηθεί και στη συνέχεια απενεργοποιείται αυτόματα. Επιπλέον, αν το νερό στο εσωτερικό του δοχείο εξαντληθεί στη διάρκεια της λειτουργίας του, η συσκευή απενεργοποιείται.

Χαρακτηριστικά
Χρήσιμες Πληροφορίες Περιέχεται αντάπτορας