Φωτάκι Νυκτός με Λευκούς Ήχους και Μελωδίες Dreamcube Miniland ML89311

Κωδικός Προϊόντος: ML89311
  • 55,00€


Εξαντλήθηκε

Περιγραφή

Με τις γλυκιές μελωδίες και ήχους του, τα χαλαρωτικά σχέδια που προβάλλονται στο ταβάνι και τα φώτα σε απαλούς χρωματισμούς, το Dreamcube βοηθά ακόμα και τα πιο ανήσυχα μωρά να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν.

Ο προτζέκτορας μπορεί να λειτουργεί συνεχώς ή μέσω ηχητικής ενεργοποίησης, οπότε και θα παραμένει σε λειτουργία sleep όσο το παιδί κοιμάται γαλήνια, ενώ θα ενεργοποιείται αυτόματα με το κλάμα του μωρού, ώστε να το ηρεμεί και να κοιμάται ξανά. Επιπλέον, μετά από 5 λεπτά κλείνει ξανά για να μην ενοχλεί το μωρό αν το έχει ξαναπάρει ο ύπνος ή μετά από 30 min όταν βρίσκεται σε συνεχή λειτουργία.

Με το Dreamcube μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 διαφορετικά μοτίβα προβολής, ανάλογα με τις προτιμήσεις του μωρού: έναστρος ουρανός, θαλασσινά μοτίβα ή μια όμορφη απεικόνιση του διαστήματος. Επίσης, μπορείτε να αναπαράγετε οποιαδήποτε μελωδία επιθυμείτε (15 διαφορετικές μελωδίες), απλά συνδέοντας τον προτζέκτορα στον υπολογιστή ή το κινητό σας. Οι μελωδίες και οι προβολές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό ή ανεξάρτητα. Έχετε τη δυνατότητα ακόμη να αναπαράγετε ήχους της επιλογής σας από το κινητό σας σε 5 επίπεδα ήχου.

Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις 10.3 x 10.3 x 10.3cm
Χρήσιμες Πληροφορίες Περιέχεται αντάπτορας και καλώδιο φόρτισης USB - Μπαταρίες: 3 x AAA 1.5 V

Σχετικά Προϊόντα