Μαγνητικό Παιχνίδι 28 κομματιών House Magna Tiles 18332

Κωδικός Προϊόντος: 18332
  • 54,00€


Διαθέσιμο

Περιγραφή

Τα παιδιά χρησιμοποιούν συνεχώς τη φαντασία τους για να κατασκευάσουν και να εξερευνήσουν φανταστικούς νέους κόσμους. Βοηθήστε τους να κάνουν αυτά τα όνειρα πραγματικότητα με ένα σετ Magna-Tiles® House 28 τεμαχίων! Σχεδιασμένο για ηλικίες τριών και άνω, αυτό το τρισδιάστατο μαγνητικό σετ για παιδιά από τη Valtech προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για ευεργετικό, μη δομημένο παιχνίδι. Παρακολουθήστε τα παιδιά ή τους μαθητές σας να κατασκευάζουν σπίτια, κάστρα, διαστημικούς σταθμούς και πολλά άλλα ενώ αναπτύσσουν την κατανόησή τους για τα μαθηματικά, τις επιστήμες και άλλες ζωτικές έννοιες.

Αυτό το σετ έρχεται με πλεονεκτήματα όπως: Εξασφάλιση ασφάλειας και χρηστικότητας για τα παιδιά: Κατασκευασμένα από εντελώς μη τοξικά υλικά, τα μαγνητικά μας σχήματα είναι εύκολο να ελίσσονται στα παιδιά και θα λατρέψουν τα φωτεινά, ζωντανά χρώματα που δεν θα ξεθωριάσουν με την πάροδο του χρόνου. Ενθαρρυντικές ώρες ελεύθερου παιχνιδιού: Τα παιδιά δεν χρειάζονται οδηγίες για να διασκεδάσουν και να δημιουργήσουν νέες συνδέσεις.

Αυτά τα μαγνητικά πλακίδια μπορούν να πυροδοτήσουν ώρες με τις ώρες αυτοκαθοδηγούμενου ελεύθερου παιχνιδιού, τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο. Οι νέοι αρχιτέκτονες κατασκευάζουν οτιδήποτε μπορούν να φανταστούν ενώ εξασκούν την ανεξαρτησία, την απτική επιδεξιότητα, τη χωρική κατανόηση και πολλά άλλα. Υποστήριξη της μάθησης STEM: Με ατελείωτες ευκαιρίες για την ανάπτυξη σημαντικών δεξιοτήτων και την εκμάθηση νέων εννοιών, δεν είναι περίεργο που τα σετ Magna-Tiles® αποτελούν μια δημοφιλή προσθήκη σε αίθουσες διδασκαλίας και εκπαιδευτικούς χώρους σε όλο τον κόσμο. Ενσωματώστε τα σε δραστηριότητες ομαδικής εργασίας, επιδείξεις μαθηματικών, προκλήσεις επίλυσης προβλημάτων και πολλά άλλα για να διδάξετε θεμελιώδεις δεξιότητες ενώ διασκεδάζετε στην πορεία. Το σετ Magna-Tiles® House 28 τεμαχίων έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το ασφαλές παιχνίδι. Κάθε κομμάτι είναι κατασκευασμένο από πλαστικό ABS (χωρίς BPA) για τρόφιμα χωρίς φθαλικές ενώσεις, λατέξ ή άλλα τοξικά υλικά. Οι κεραμικοί μαγνήτες είναι συγκολλημένοι με ηχητικά μέσα στο πλαστικό, διασφαλίζοντας μια ανθεκτική σύνδεση μεταξύ των κομματιών και διαρκούν για χρόνια μάθησης και δυναμικό ελεύθερο παιχνίδι.

Τα ζωηρά πλακάκια μοιάζουν με βιτρό και είναι ανθεκτικά σε γρατσουνιές, βαθουλώματα και ομίχλη, έτσι θα παραμείνουν φωτεινά, καθαρά και υπέροχα για τα επόμενα χρόνια. Το σετ Magna-Tiles® House 28-Piece είναι συμβατό με όλα τα άλλα σετ Magna-Tiles®. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά μπορούν να συνδυάσουν μαγνητικά σχήματα με ατελείωτες δυνατότητες! Ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι τα επαναχρησιμοποιήσιμα αυτοκόλλητα σιλικόνης του σετ, τα οποία ενισχύουν τις δραματικές εμπειρίες παιχνιδιού για τα παιδιά.


Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις 27 x 6 x25cm
Ηλικία 3+