Σωσίβιο Swimtrainer Orange 2-6 ετών Orange Freds 10220

Κωδικός Προϊόντος: 10220
  • 24,00€


Διαθέσιμο

Περιγραφή

Το SwimTrainer "Classic" Orange είναι σχεδιασμένο για μικρά παιδιά 2 έως 6 ετών με βάρος από 15 kg έως 30 kg και είναι κατάλληλο για αρχάριους και προχωρημένους μαθητές.

Δίνει στα παιδιά την απαραίτητη αίσθηση της επίτευξης και της ασφάλειας στο νερό σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους. Αυτό αποτελεί τη βάση για την επιτυχία στην εκμάθηση πώς να κολυμπήσουν. Με τη διασκέδαση τα παιδιά θα αναπτύξουν μια θετική σχέση ζωής με το νερό. Τα ειδικά σχεδιασμένα βοηθήματα κολύμβησης εισάγονται σύμφωνα με την ηλικία του παιδιού και την ικανότητα μάθησης (κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο).

Το SwimTrainer "Classic" Orange χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη της τεχνικής που θα πρέπει να εφαρμόζεται στο παιδί για να επιτύχει ένα τέλειο στυλ κολύμβησης.

Το SwimTrainer "Classic" Orange προσφέρει στα παιδιά:

-ιδανική θέση κολύμβησης στο νερό

-φουσκωτά μαξιλαράκια για την αποφυγή ολίσθησης

-ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας για την αποφυγή ανατροπής προς τα εμπρός

-Όλα τα SwimTrainer "Classic" κατασκευάζονται από ανθεκτικό PVC και διαθέτουν πέντε φουσκωτούς θαλάμους.

Ο πρακτικός συνδετήρας και οι φουσκωτοί ιμάντες ώμου επιτρέπουν γρήγορη και ασφαλή τοποθέτηση. Δοκιμάζεται και ελέγχεται από την TÜV & GS, πληροί το αυστραλιανό πρότυπο AS 1900 - 2002 "Βοηθήματα επίπλευσης για εξοικείωση με το νερό και κολύμβηση" και είναι απαλλαγμένα από φθαλικά.


Χαρακτηριστικά
Ηλικία 2 - 6 ετών

Σχετικά Προϊόντα